KajMeRaN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum, Son Mesaj, Konular, Mesajlar. Sagopa Kajmer. Sagopa Kajmer hakkında aradığınız herşeyi bu bölümde bulabilirsiniz. ...

AnasayfaMelankoliALatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ARIzA Kontrast'ın Kuvvetmira Açıklaması

YazarMesaj
MelanSonqL
[ Yeni ÜyeLeR]
[ Yeni ÜyeLeR]

ARIzA Kontrast'ın Kuvvetmira Açıklaması Empty
MesajKonu: ARIzA Kontrast'ın Kuvvetmira Açıklaması   ARIzA Kontrast'ın Kuvvetmira Açıklaması Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 1:45 pm

Olanlar ve Bitenler...

sira sanami geldi ariza karalamak için diyeceksiniz.. bastan söylemek isterim, ne kimseyi karalamak nede kötülemek için yaziyorum bu yaziyi.. sadece bilinmesi gerekenler bilinsin diye yaziyorum...

29 Eylül 2007 - bir telefon, ve Zet'e söyle kovuldu..
Onu duydugumda, nasil bi halde oldugumu kimse bilemez.. belkide o kisiden baska kimse bana gidip Zet'e öyle biseyi söylememi isteyemezdi.. Bir tarafta çok sevdigim "Abi" dedigim insan, bir taraftada "Kardes" gibi gördügüm çok sevdigim Vahit..
Napicagimi ne edicegimi bilemez hale gelmistim, 2 sokak ötemdeki Zet'e 2 saatte gidebildim.. ona onu söylemek istemedim, ama söyledik... Çünkü söyledigim zamanki Zet'in o halini görücegime, Zet'in ölü halini görmek ayni seydi.. O saatten sonra kimsenin kendisi degildi... herkes suskundu olan bitenlere, kimse bir süre bisey demedi, diyemedi.. çünkü üzgündük hepimiz.. taki bir açiklamaya kadar.. evet çok sertti forumdaki açiklama, gerekenden fazla sertti,bunu kimse inkar edemez.. sonra Zet karsi bir açiklama yapti.. o açiklamadaki bazi yanlis anlasilmalar, kötü olaylar dogurdu.. . neden böyle seyler oldu, niye? bi anda bukadar yasananlarin kenara atilip, bunca olan bitene degermiydi dedik.. o açiklamalar aksamnda, biseyler oldu ve bütün herkes toplandi, bir sekilde, anlasilldi gidenler gitti, kalanlar kaldi, vs. vs...
evet, benim yazimin esas olayi o toplanma olayindan sonrasini ilgilendiriyo.. çünkü olaylar, aslen hiç bir sekilde alakasi olmayan ariza'ya kalmisti.. ihale bize patlamisti yani.. bilmeden... o günüm, zehir gibi geçmisti, iki tarafta, cidden çok üzgün, ve ne yapicagini bilmiyor durumdaydi.. bunu gördüm.. peki arada kalan ben.. hiç bir seyle alakasi olmayan ben.. naptim? iyi niyetli düsünüp, iki tarafta artik üzülmesin, birbirine kin duymasin diye elimden geldiyince ortami yumusatmaya çalistim.. bir oradan araniyorum bir buradan,o biseyler söylüyor, bu biseyler söylüyor, kimse kimseye açipta bisey söyleyemedi.. herseyi duyan yasayan ben oldum. niye ?.. neden ben ?.. ariza kim ? rapmi yapiyor? yada rapten bir gelecegimi olacakki bukadar bir rap grubunun kötü olmamasi için ugrasiyor.. ariza Raffine ve Zetin arkadasiydi, sonra birseyler oldu ve oraya girdim.. asistan oldum, kameraman oldum vs. vs....ne diye? niye ariza oldu.. çünkü o kiside onu nekadar sevdigimi bildigi için beni seçmisti... sunu söylemem gerekir ki, dünya üzerinde, kimse buna adimi bile basarim hiç kimse "Sagopa Kajmer"i benim kadar sevmemistir..bunu çevremdeki herkesde bilir.. taki 3 Ekim 2007 Saat: 16:00'a kadar... olaylarla alakam yokken, sadece yine iyi niyetle düsündügüm, ve -" gelin artik bu olaylar bitsin, sIkiLdim,ben bittim", diyip bi kaç kisiyi çagrip olaylari açiga kavusturmak istemem yüzünden. yanlis anlagilmamdi olay, çünkü komplo kurdugum zannedilmis, aslinda yaptigim en dogru seydi. aslinda en basta suç bendeydi, hiç araya girmeyip ne haliniz varsa görün diyip aradan çekilmeliydim.. ama iki tarafida seviyodum... kimsenin üzülmesini istemedim.. ve herkesi toplayip, konusturup, olaylarin açiga kavusmasini sagladigim için,buna "komplo" denildi ve 3 Ekim 2007'de Saat tam 4'te "Sagopa Kajmer" evine çagirip bana tabiri caizse saldirdi resmen... suçum neymis duydugum tek sey, komplo kurdugum.. serefsizlik, iki yüzlülük yapmisim... Bir kiside çiksin desinki, su güne kadar sen su serefsizligi yaptin, yada birine komplo kurdun.. ben hayatim boyunca kimseye serefsizlik yapmadim... ve bu yüzden bazi seylere hep ben kostum hep arada ben kaldim bu güne kadar.. hep olan bana oldu kötülük yapmayi fazla beceremedigim için...
neyse, dedigim gibi 4te girdim eve, ve bi kelime edemeden saldiriya ugradim... elimi bile kaldirmadim karsi olarak, hiç kötü biseyde demedim.. sadece o an Allah'a dua ettim sabir ver diye.. çünkü o adami okadar seviyodumki, o an neye ugradigimi sasirdim... ona onun sevdigim sürece kötü bisey yapmiyacagimi kendiside biliyordu.. ama o saatten sonra bütün sevgim,son 10 yilim çöpe gitti... 10 yilim.. onu dinleyeli nerdeyse 10 yil oldu.. 10 yil boyunca onun sarkilarini dinleyerek, büyüdüm.. gözümde hep büyük biriydi.. Simdi ise herseyini sildim.. sil at sen kimsinki diyeceksiniz.. ben, onu en çok seven kisiydim... kardesim diyodu.. ama insan kardesini dinler.. nekadar sinirli olsada, nekadar yanlis düsünsede, dinler... o an yedigim darbelerin bi tanesi bile canimi acitmadi.... bana koyan sadece, olaylarin benle hiç bir alakasi olmadigi halde, en sevdigim insanin bana kendini kaybettirmesiydi.. bitti.. Simdi bana biri çikip dese, bumuydu lan okadar korudugun, sevdigin kisi dediginde, ne cevap vericem.. nerden bilirdimki.. aslinda suç bizde.. eger bir is yapmak istiyosan, kendi yolunu kendin çiziceksin, kimsenin adimlarini takip etmiceksin... suç bende, silik hayallerin pesinde kostugum için.. evet suç bende onu bukadar sevdigim için.... ama o saat 4teki hallerini hiç unutmicam.. hiç.. herseyi sildim.. hayatimda güzel bir baslangiç yaptim.. ama o isim anildiginda tek aklima gelicek seyler, o son gördügümdeki bana kalkan eller olucak.... ben aslinda kuvvetmira denen yere girmemeliydim.. hiç bukadar tutulmamaliydim bazi seylere.. bu ugurda çok kisiyide üzdüm, sildim.. peki deydimi ? iste olay burda.. bunu bana dedirtmesini hiç istemezdim ama deymedi.. onunda üzüldügünü biliyorum.. söyledide o günün aksaminda arayip... ama o saatten sonra kalbim ta$ olmustu bile... 3 ekim saat 4te o inandigim, o sevdigim adamdan hiç iz yoktu karsimda.. ben o ani bilirim artik sadece o kisiden geriye kalan. ve o an o gün.. unutulmayacak....
bunlari yazmayi malesef istemezdim.. belki çok kisiye malzeme çikicak onlari kötülemek için.. ama onlarla aramizda olan birsey.. siz sadece dinleyin.. peki aranizdaysa bizene diceksiniz.. onlarin arasinda olan seyler beni yakti... simdi yanmasi gerekenler yansin... ben degil... serefsiz ve iki yüzlüymüsüm.. artik beni öyle bilenlere karsi öyleyim... daha kimse iyi bisey beklemesin benden.. yaptigim hiç birseyde 1 gram ne günahim,nede hatam vardi. olan bana oldu. herkes üzgün ama benim 10 yilimi kimsenin üzülmesi geri getiremez.. kimsenin üzülmesi benim allak bullak olan sinirlerimi düzeltemez. onlari bana unutturamaz.. ama artik ben üzülmüyorum.. hatta iyikide olmus diyorum, herkes gerekenleri gördü.. Su saatten sonra kimse ama hiç kimse isimlerini bile söylemesin.. yanimdakilerden baska kimse hakkinda birsey duymak istemiyorum..
niye bukadar geç yazdin diyeceksiniz... kaç gündür nasildim bilen varmi ? sadece yakinimdakiler biliyor.. ve bizi bukadar üzmeye , kirmaya, karalamaya kimsenin hakki varmi ? yok. hak haklida kalicak. Allah büyük.. çok akilli biri degilim ama aptalda degilim... he dedigim gibi kimse bu yazdiklarimdan baska 2. birsey düsünmesin, biliyorumki okadar degisik anlayanlar olucakki yazdiklarima tutulup, okadar seyler sallancakki.. umrumda degil... $u saatten sonra onlari seven-sayan herseyi onlar için yapan biri yok. ben nasil bir anda silindiysem, silerim.. artik kimsenin üzülmesi umrumda degil.. ben üzüldüm... ben kirildim.. kimsede yanlis anlamasinki, ne kimseye yaranmak için yaziyorum, nede acinmak için.... herkes herseyi söyledi zamani gelince.. herseyi bildiniz.. madem hersey herkese aktarildi, bana yapilanlarinda aktarilmasi lazimdi... okadar sey olup, sonra susmak olmaz.. ama su saatten sonra su konuda susuyorum...

iste okudugunuz gibi.. aslinda hersey saçma sapan seyler... bos yere bukadar kisi üzüldü, kirildi,üzülücek.. ama olanlar oldu... bitenler bitti... biticek..

bukadar seyi okudugunuz icin sagolun.. saglicakla kalin..

dudaklarim kilitli, hosçakal bugün...

http://www.myspace.com/arizakontrast

yanLış yere açtıysam Yada VeriLdiyse kusura baqmayın..

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sagopa Kajmer klip açıklaması
» sagopa kajmer mahkeme hakkında açıklaması