KajMeRaN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum, Son Mesaj, Konular, Mesajlar. Sagopa Kajmer. Sagopa Kajmer hakkında aradığınız herşeyi bu bölümde bulabilirsiniz. ...

AnasayfaMelankoliALatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sagopa Kajmer klip açıklaması

YazarMesaj
MelanSonqL
[ Yeni ÜyeLeR]
[ Yeni ÜyeLeR]

Sagopa Kajmer klip açıklaması Empty
MesajKonu: Sagopa Kajmer klip açıklaması   Sagopa Kajmer klip açıklaması Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 1:36 pm

---selam ahali.
---biz klibi gayet normal sartlarda hazirladik.saniyede 4 adet foto ceken bir nikonumuz da yok ayrica.bazi cok bilen kardeslerim ahkam keseceklerine bu fikri onceden kesfedip yapsalardi birseyler.
her hece icin resim cektik klibe.sonucta bir kere de alkislamayi bilin.olmus diyebilin.zaten ne yapsak bir mont giydiriliyor ustune.her neyse.klip tarzinda tek.yapabilen varsa her turlu bekliyorum yapacagi rap klibini.bizi de yazabildiklerinize inandirabilirsiniz boylelikle.
tarih ilerliyor ama beyinler hep ayni yerde.
begenenler zaten isi biliyor.
sagir ve dilsiz klibi gibi olmus diyen birini okumustum.bu kadar yaratici beyinlere sahibiz demek.ya da bu arkadas sagir ve dilsiz sadece elleriyle yazabiliyor ve ''aaa tam benlik klip,isitme engelliler icin harika'' demek istiyor.
yaa arkadaslar icinizde boyle insanlar da var.her neyse,sonucta ben kendimce fikrimi soyleyeyim;biz yine bir ilki yaptik,ikincisini sizden izlemek isteriz.
kuvvetmira fanlarina tesekkurler.konsere az kaldi haaaaa

Sagopa Kajmer klip açıklaması
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sagopa kajmer mahkeme hakkında açıklaması
» Sagopa Kajmer “Kargaların Kargaşası” Uyarlama Video Klip
» Apr 12 Sagopa Kajmer “Kargaların Kargaşası” Uyarlama Video Klip
» -Sagopa- kajmeR.
» Söz sagopa kajmer de