KajMeRaN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forum, Son Mesaj, Konular, Mesajlar. Sagopa Kajmer. Sagopa Kajmer hakkında aradığınız herşeyi bu bölümde bulabilirsiniz. ...

AnasayfaMelankoliALatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

sagopa dan albüm ve dissler hakkında açıklama

YazarMesaj
MelanSonqL
[ Yeni ÜyeLeR]
[ Yeni ÜyeLeR]

sagopa dan albüm ve dissler hakkında açıklama Empty
MesajKonu: sagopa dan albüm ve dissler hakkında açıklama   sagopa dan albüm ve dissler hakkında açıklama Icon_minitimeÇarş. Nis. 14, 2010 1:32 pm

Selam,
Sizlere biraz daha içiniz rahatlasın amacında solodan bahsedeyim. Herkesin beklediği gibi sert materyaller içinde olacak. Kiminiz Bağdat, Didaktik Kitaplar gibi şarkılar istemişsiniz.
kiminiz ritimler çok yavaşlamış, daha hızlı isteriz demişsiniz.
Herkesin düşüncesine saygım var ve herkesin fikrini kenara not ediyorum.
Solom için benim sizlere söyleyebileceğim, lirikler evrensel. Her şarkıyı yaşadıklarımdan harmanladım. Enstrümantaller çok yavaş albümün kıvamı 80-87 bpm arası. Yani tempo bir hayli düşük. Ama olsun ben sizler için tempoyu 2-3 şarkıda yüksek tutarım. O problem değildir .
Agır şarkı sözleri var albümde. Didaktik Kitaplar mantığı, Bağdat hissi var. Sizlere bir jest yapayım albümün neye benzeyeceğini, ne gibi bir şey olacağını tasavvur edin.
Albüm gazel-kaside-rubai tarzında. En azından bana verdiği tat bu. Aynı zamanda çok didaktik. İnsanin içine işlercesine ilerliyor. Askerlik dönemimi ve buraya kadar gelen zamanımı içeriyor.
Stil olarak en sade albümüm. Sadelikten kasıt; yormayan, kolay, dinlenilebilir. BPG tadında Romantizma anlaşılırlığında, yemede yanında yat dedirtecek türden. Tabii ki bunlar benim şahsi görüşlerim albümün sahibi olarak.
Sizlere beğeneceğinizin garantisini vermekten başka yapacak bir şeyim yok. Tabii ki albüm çıkar çıkmaz bu ne yahu ,ben hiç beğenmedim ,olmamış Sago bu ne, BPG daha güzeldi!.. Şeklinde yorumlar yapılacaktır. Ama sizlere şimdiden sunu belirtmek isterim,benim albümlerim düşüncelerinizi ileriye taşır, zamanla hazmedilir. Bunun tekrar altını çizmek istiyorum. Benden her zaman ayni tatları beklemeyin. Benden her zaman hissedebildiğiniz şeylerin aynisini hissedebilmeyi bekleyin. Küçük yerlere takılırsanız hem dinlemekten hem de albümlerimden soğursunuz.
Albümün tamamı bittiğinde sizlere ''hey çocuklar'' şeklinde haykırdığımı duyar gibi olacaksınız.
Sonuç olarak benim yeni albümüm çok yukarılarda bir yerlerde bana göre,hiçbir şey amaçlarım dahilinde değil bu albümde. Sadece ben ve bana benim için ben var albümde. Dinleyip içeriği kavradığınızda ise sen ve senin için sen oluveriyor.
Yeni Sagopa Kajmer albümünün adi ''KOTU İNSANLARI TANIMA SENESI (K.İ.T.S)

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sagopa kajmer den 10 mart konserin den sonra açıklama
» sagopa kajmer mahkeme hakkında açıklaması
» -Sagopa- kajmeR.
» Söz sagopa kajmer de
» sagopa ve koleraya ödül !